Integrasjon med PROMED


BODY EXAMINATION og PROGRAMVAREFORLAGET har inngått en samarbeidsavtale som gir PROMED brukere fri tilgang av Body Examination i 2 mnd og direkte tilgang til tester og diagnosebeskrivelser fra Promed!

Vi er stolte over samarbeidet mellom Programvareforlaget og Body Examination og er sikre på at dette vil gi Promed brukere en enkel tilgang til norskspråklig og utfyllende informasjon om undersøkelse og diagnostisering av bevegelsesapparatet.

For kunder som ønsker å registrere betalingskort for betaling av Body Examination er det INGEN BINDINGSTID, og man kan når som helst si opp tjenesten. Ved registrering er vi da avhengig av å validere betalingskortet – dette koster kr 1 pr mnd. Dette er en valideringskostnad som vi dessverre ikke kommer utenom når kredittkort skal brukes.

DET ER VIKTIG AT RABATTKODEN "PROMED" BRUKES VED REGISTRERING, OG AT MAN TRYKKER PÅ KNAPPEN "BRUK KODE" FOR Å REGISTRERE RABATTKODEN.


Kunder som ønsker tilsendt faktura får 2 mnd HELT UTEN KOSTNADER, og deretter tilsendt årlige faktura fra Body Examination. For å bli fakturakunde må man registrere seg som bedriftskunde. Deretter brukes rabattkoden "promedfaktura". Når man deretter trykker"bruk kode" kommer man videre og blir umiddelabart registrert som abonnent i Body Examination. 

Kunder som ønsker en faktura for flere brukere kan også sende oss en mail ogvil få tilsendt et pristilbud.

Utfyllende informasjon fås ved henvendelser til support@bodyexamination.com.